Coneix-nos
Videos
Turisme
Carreter
Galeria d'imatges
Festes

Mirande

Mirande, el cor de la Gascunya

Mirande se situa al cor de la Gascunya, país dels Mosqueters, prop de Lupiac (bressol del famós d'Artanyan) que amablement els acull. Amb la seua fortificació del segle XII, la seua església Santa Maria els sorprendrà per la seua arquitectura única a França, amb els seu arc creuant un carrer. El nucli antic de la ciutat manté encara el traçat arquitectònic de les fortificacions i edificacions de segles passats. El seu Museu de Belles Arts eno presenta una gran riquesa d'obres de mestres italians, flamencs i francesos realitzades en l'època compresa entre el segle XV fins el XIX.

A més, Mirande és coneguda a tot Europa per ser la ciutat acollidora del famós Festival de Country Music, que des de fa ja diversos anys rep els millors intèrprets d'aquest tipus de música. Aquest festival se celebra al mes de juliol, tots els anys.

Des de Mirande, li serà possible descobrir tota la riquesa del departament del Gers. La seua gastronomia, el seu "foie gras", el seu Armagnac, els seus castells i talaies: Larresingle, Montluc, etc.

Molt prop de Mirande es troba Tolosa, capital de la regió, on el centre temàtic de l'aeroespacial Futurescope el transportarà cap al futur. Els Pirineus, el Pic de Midi i el seu paisatge encisador i ple de colors li permetrà descobrir una part inèdita de França que ben segur li robarà el cor.

Web oficial: http://www.mirande.fr

Iglesia Sainte Marie Montañas de Mirande Calles de Mirande Estatua de d'Artagnan