A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

La Biblioteca

Organització

Biblioteca d'adults. Seccions

Referència: Reuneix enciclopèdies, atlas, diccionaris i anuaris, classificats segons la CDU (Classificació Decimal Universal).

Préstec:

Llibres de coneixements, classificats segons la CDU

Novel·les, biografies, teatre i poesia en castellà. Els llibres s'ordenen per les inicials N, B, T i P, segons correspongui, seguides de les inicials dels cognoms dels autors i les tres primeres lletres del títol, trets els articles. (Les inicials són del biografiat i a continuació van les inicials de l'autor de l'obra).

Revistes i diaris. Aquí trobaran revistes com Natura, Què Leer, El Mueble, National Geographic, Integral, Iuris, PC Actual, Educació i Biblioteca, etc

Fonoteca i Videoteca: Música, pel·lícules i documentals al seu abast té material de música clàssica sobretot, en discos compactes, i un fons de videos de diverses matèries.

Local: Secció constituïda per obres publicades en valencià, tant enciclopèdies, diccionaris, manuals, com obres de teatre, de poesia, novel·les; a més de tot allò publicat sobre L'Eliana. El sistema de classificació i ordenació és el mateix que per a la secció de castellà.-

Biblioteca infantil-juvenil

Bebeteca (0-3 ANYS). Llibres d'imatges, contes, revistes i també llibres per als pares sobre temes que afecten als nens. El material d'aquesta secció s'ordena per colors: una cinta adhesiva blava i un gomet blau amb una B dintre. Els llibres parell els pares abasten diverses temàtiques i es col·loquen en les baldes altes de la prestatgeria de la bebeteca.

Infantil (4-7, 8-10 ANYS). Contes, revistes, llibres de coneixements i videos. Els llibres per al primer grup tenen cinta blava i gomets blaves, grocs, verds i vermells, segons l'edat i nivell de lectura; per al segon grup, els llibres solament duen cinta de color vermell i comencen a ordenar-se com en la secció d'adults per la CDU, autor i títol els de matèries i per inicials la resta.

Juvenil ( A partir d' 11 ANYS). Les mateixes seccions i ordenació que per als adults. Però aquí hem organitzat alguns centres d'interès: col·locats en calaixos de fusta trobéssiu llibres d'entreteniment, de plantes, d'animals, de cuina, de viatges, de treballs manuals... També hi ha una col·lecció important de còmics i revistes situada en els taulells que fan de separació entre la part infantil i la juvenil. La novel·la juvenil està separada en dos grups segons l'edat: a partir de 11 anys i a partir de 14.