A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Web juvenil

Web juvenil

Com s’organitza la Biblioteca? Fàcil. Vosaltres que sou molt llestos i ja esteu acostumats a coses més complicades, us sabreu moure ràpidament per la Biblioteca.

Heu de saber que hi ha dues zones: una amb llibres d’imaginació (contes, novel·les, teatre, poesia, còmics) i una altra de llibres informatius (enciclopèdies, diccionaris, llibres de matemàtiques, de medi ambient, d’esports, etc.).

Cada llibre té un lloc a la prestatgeria i això ho sabem per la signatura, que és una combinació de números i lletres, en el cas dels llibres informatius, i de lletres solament en el cas dels llibres d’imaginació. Els bibliotecaris organitzen el coneixement humà en 10 números, que van del 0 al 9.

 Si voleu, podeu consultar  la pàgina web de les biblioteques de la Diputació de Barcelona (http://www.diba.es/chilias/infoton/infoton.asp).  Us ensenya molt bé com s’organitzen els llibres i altres obres a la biblioteca. Però heu de tindre en compte que a les nostres biblioteques el número 4 no s’utilitza i el 8 és per als llibres de llengua. En lloc de posar les obres que ells col·loquen al 4, nosaltres usem lletres majúscules: N, per a novel.la; P, poesia; T, teatre; B, biografies, i C, còmics. I quan es tracta de llibres infantils o juvenils porten davant una I o una J.