A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

5 Segles de música

Què és?

5 Segles de Música a l’Eliana, pretén donar a conèixer un repertori poc habitual en els concerts.

La música sol ser, per al gran públic, únicament aquella que va ser escrita en la segona meitat del S. XVIII i el S. XIX, deixant de costat la del Renaixement, oblidant la música barroca, i arraconant la composta en la segona meitat del segle XX fins als nostres dies.

5 Segles de Música a l'Eliana és un festival que naix amb la intenció que els seus concerts es convertisquen en un aparador en el qual el públic puga trobar-se amb intèrprets que li van a oferir un repertori nou, sense que per això falten referències als programes més freqüents. Intèrprets que no es van a dedicar “només” a executar el seu concert, sinó que ens parlaran de les obres que vagen a interpretar cada nit, de manera que puguem conèixer les anècdotes que envolten una obra o compositor determinat.

5 Segles de Música a l'Eliana vol també contar amb els compositors d'avui, els grans desconeguts de la nostra música. Aquest festival buscarà que aquests assistisquen a l'execució de les seues obres, donant-los d'aquesta manera l'oportunitat d'entaular un diàleg, tant amb els seus intèrprets com amb el públic.

Vicent Roncero

Director Artístic