A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Cinema d'estiu

Cinema d'estiu

La terrassa d'estiu de l’Eliana ofereix les seues projeccions des de la segona quinzena de juny fins la primera de setembre, i ajusta les dates concretes en funció del calendari de cada any.

La programació es regeix per criteris de qualitat i comercialitat, sempre amb títols d'estrena molt recent i es rebutgen totes aquelles pel·lícules que no s'ajusten a les exigències d'una societat democràtica i tolerant. La programació s'estructura en tres grans cicles. Es reserven els dilluns i dimarts per al cinema europeu; els dimecres i dijous, per al cinema d'autor; i els divendres, dissabtes i diumenges, per a l'anomenat cinema de  cap de setmana, el qual inclou les produccions de major envergadura que han arribat a les nostres cartelleres.

La terrassa d'estiu de l’Eliana celebrà l'any 2006 el seu 30é aniversari i amb aquest motiu va obtenir el premi especial Cine en els XV Premis Túria, concedits per la Cartelera Turia de València.

Totes les projeccions comencen a les 22.30h i el preu és de 3 euros per al públic en general, i 2 euros per a xiquets i jubilats.
Terrassa d'estiu de l’Eliana.
Parc Municipal s/n.
Tfn.: 96 165 59 26 / 607 14 32 74