Educació
2013, Any Vicent Andrés Estellés, l'Eliana
Grup de Gestió Ambiental IES l'Eliana

Escola Taller

El programa d'Escoles Taller, Cases d'Oficis i Tallers de Treball començà a funcionar al municipi de l'Eliana l'any 1989. Ja són sis els projectes promoguts per l'Ajuntament de l'Eliana i cofinançats per la Conselleria d'Economia, Hisenda i Treball, SERVEF i el Fons Social Europeu, dirigits per a aconseguir la formació i inserció sociolaboral dels joves del nostre poble i zones colindants, i col·laborar en la recuperació del patrimoni cultural de l'Eliana.

Al llarg d'aquests anys s'ha proporcionat una formació teoricopràctica en les diverses activitats professionals que permeten als/les alumnes-treballadors/es afrontar amb majors garanties el seu accés al món laboral. Al mateix temps que els nostres joves aprenen un ofici tot produint i treballant en la rehabilitació i adequació de la Masia de la Torre del Virrei, queda la seua tasca per a l'ús i gaudi de la nostra població.

El passat mes de desembre de 2005, la Regidoria de Treball de l'Ajuntament de l´Eliana, va posar en marxa el sisé projecte formatiu d'Escola Taller, en aquest cas anomenat “Les Taules”, l'ens promotor del qual és el mateix Ajuntament i que està cofinançat per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu.

Les Escoles Taller es configuren com un programa mixt de treball i formació, destinat a promoure el treball de joves entre 16 i 25 anys, en situació de demanda de treball.

Correu electrònic: etaller@leliana.es