A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícies

Fitxa notícia

09/05/2014
24/05/2014

L’Eliana es Mou celebra una jornada extra dedicada al bàsquet

L’Eliana es Mou celebra una jornada extra dedicada al bàsquet

Dissabte que ve, 24 de maig, la iniciativa municipal " l'Eliana Es Mou " celebrarà una jornada dedicada el bàsquet, en la qual se celebrarà un torneig de 3x3 i un de two ball per parelles d'adults i xiquets. En esta ocasió l'activitat començarà a partir de les 10 del matí i tindrà lloc en la plaça d'Europa.

Per a esta nova jornada de l'Eliana Es Mou l'Escola Municipal de Bàsquet i el Club Jóvens l'Eliana, junt amb l'Associació de Clubs Esportius i la regidoria d'Esports, han preparat dues divertides competicions en què podran participar xiquets i adults.

El Torneig 3x3 estarà dividisc per categories: prebenjamins del 2006 i 2007, benjamins del 2004 al 2005, alevins del 2002 i 2003 i infantil masculí i femení del 2000 i 2001 i en aquesta competició se celebraran partits de 8 minuts amb equips de 4 jugadors. Les inscripcions per a esta prova tenen com a data límit el dilluns 19 de maig.

Per altra banda, la competició de dues pilotes (Two Ball) consistix en un concurs de llançaments per parelles d'adults i xiquets en què hi haurà 5 posicions diferents de llançament. Per a esta prova podran inscriure's fins a 30 minuts abans de l'inici de la prova.

Les inscripcions i el reglament per a esta jornada de l'Eliana Es Mou estaran disponibles en la pàgina www.leliana.es, en el facebook "EsportsLeliana" i en les oficines del Poliesportiu Municipal i podran enviar-se una vegada emplenades al correu lelianaesmoubasquet@gmail.Com

Una vegada més l'Eliana Es Mou es convertix en la millor opció per a practicar esport en família.

Accés al tríptic