A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local

https://www.facebook.com/empleoformacion.leliana

 

Informació general

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), és un servei públic i gratuït que l'Ajuntament de l'Eliana posa a disposició dels ciutadans per a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació de treball al municipi. L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Eliana, es posà en funcionament el 31 de desembre de 2001, i exerceix entre altres funcions les d'assesorar i informar de forma directa i personalitzada a aturats, empresaris, treballadors i promotors, a més d'actuar sobre els agents implicats a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació de treball al municipi.

 

Què fem?

A les persones que es troben en un procés de cerca de treball els oferim un procés d'orientació, informació i acompanyament en aquesta cerca, i els proporcionem informació variada; els cursos de formació que més s'adapten a les seues característiques, guia de recursos en la cerca de treball, tècniques de cerca de treball i autotreball, guia de possibles eixides professionals, adreces d'interés, etc.

La nostra actuació dirigida a la persona emprenedora/empresària és d'assessorament i informació en diferents aspectes: pla de viabilitat tècnica, econòmica i financera de les seues empreses o projectes, estudis de mercat, informació sobre la tramitació de subvencions i ajudes (contractació, autotreball i inversions), cursos de formació, etc. en funció de les seues necessitats.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Treball, s'instrumenten mesures per a recolzar i promoure l'aprofitament de recursos ociosos i infrautilitzats, anàlisis i estudis de mercat de treball i del teixit empresarial del municipi, col·laboració en activitats culturals i formatives, tramitació de sol·licituds de subvencions, etc.

Des de l'Ajuntament de l'Eliana es promou la creació d'un polígon industrial que estarà situat a la rodalia de la població. L'objectiu principal és dotar el poble de les infraestructures necessàries per a afavorir i potenciar la iniciativa empresarial a la localitat, tot incrementant d'aquesta manera el teixit empresarial del municipi.

 

Principals àrees d'actuació
 

- TREBALL

- FORMACIÓ

- ASSESSORAMENT I ASSISTÈNCIA TÈCNICA A PERSONES EMPRENEDORES I EMPRESES ESTABLERTES

- DINAMITZACIÓ  DEL TEIXIT COMERCIAL LOCAL I EMPRESARIAL

- CAPTACIÓ DE RECURSOS

 - ATENCIÓ PERSONALITZADA- ITINERARIS D'INSERCIÓ INDIVIDUALITZATS

 - PROMOCIÓ DEL DESENVOLUPAMENT LOCAL

- CERTIFICACIÓ DIGITAL

- WI-FI

- ATENCIÓ SOCIOLABORAL DE PERSONES QUE PATEIXEN VIOLÈNCIA DOMÈSTICA O DE GÈNERE.

 

Principals línies estratègiques
 

L1.  DIAGNÒSTIC DE LA REALITAT SOCIOECONÒMICA DE L'ELIANA TOT DESCOBRINT LES POSSIBILITATS GENERADORES D'ACTIVITAT ECONÒMICA I TREBALL.

L2. SENSIBILITZACIÓ I PROMOCIÓ EMPRESARIAL. FOMENT DE L'ESPERIT EMPRESARIAL.

L3. DESENVOLUPAMENT DEL COMERÇ I LA XICOTETA I MITJANA EMPRESA.

L4.  MILLORA DE LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL I PROMOCIÓ DE LA INSERCIÓ LABORAL. MILLORA DE L'OCUPABILITAT.

L5.  DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, IGUALTAT D'OPORTUNITATS I LLUITA CONTRA L'EXCLUSIÓ SOCIAL.

L6. IMPLICACIÓ ACTIVA DELS AGENTS SOCIALS.

L7. COMPLIMENT I SEGUIMENT DE LES LÍNIES ESTRATÈGIQUES.

 

Com localitzar-nos

  • Plaça del Jutge Miquel Comes s/n

  • Telf: 96 275 80 30  Ext. 341 i 180

  • Fax: 96 274 35 19

  • Correu electrònic: aedl@leliana.es
  • Web: www.leliana.es/aedl

Horari d'estiu:

  • (Del 16 de juny al 12 de setembre de 2014)
  • De dilluns a dijous de 9:00-14:00 hores