A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Busques treballadors?

Informació general

L'Agència de Treball i Desenvolupament Local de l´Eliana disposa d'una Borsa de Treball amb candidats qualificats per a la seua incorporació al mercat laboral.

Si necessites cobrir una oferta de treball, posa't en contacte amb nosaltres, ja que  t'ajudarem a agilitzar el procés de selecció amb candidats idonis al lloc de treball, i l'AEDL intervindrà d'intermediària entre l'empresa i el treballador.

A més, t'assessorem a l'hora de definir el lloc de treball, i col·laborem en la descripció d'aquest.

Com gestionem les ofertes d'ocupació?

En el moment que una oferta d'ocupació es formalitza en l'AEDL, perquè s'ha emplenat el model d'Oferta d'ocupació, procedim a realitzar el procés de selecció de candidats de la nostra borsa de treball.

El procés de formalització es pot fer presencial, via fax o telemàticament mitjançant el formulari d'Oferta d'ocupació.  

Ens posem en contacte amb aquelles persones inscrites en la nostra borsa de treball que tenen el perfil sol·licitat pel demandant, i es realitza el filtre necessari per a conéixer la seua disponibilitat i interés pel lloc ofertat.

 

Opcions gestió procés de selecció de personal

  • L'AEDL remet a l'empresa via correu electrònic o fax una llista amb els candidats idonis perquè l'empresa contacte amb ells.
  • L'AEDL contacta amb els candidats i els proporciona les dades de contacte de l'empresa perquè puguen concertar una entrevista.

Únicament es faciliten les dades de contacte de l'empresa i dels candidats idonis per al lloc, prèvia autorització de totes dues parts. En tot cas, a les empreses se'ls envia puntualment una relació de treballadors remesos des de l'AEDL per a cobrir l'oferta.

Seguiment i finalització del procés de selecció

Sol·licitem la vostra col·laboració per a un correcte seguiment d'aquesta, mitjançant la comunicació de la finalització del procés de selecció i la contractació del candidat.

Setmanalment, fem un seguiment de les ofertes per a mantenir-les actualitzades i evitar-vos molèsties.

 

Agència de Treball i Desenvolupament Local de l'Eliana

  • Plaça Jutge Miguel Comes s/n - 46183 - L´Eliana
  • Telf: 96 275 80 30  Ext. 341 i 180
  • Fax: 96 274 35 19
  • Correu electrònic: aedl@leliana.es
  • Fer una oferta

    Emplena el formulari per a poder remetre't els candidats