A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

L'Àrea

Àrea de Promoció Econòmica de L’Ajuntament de L’ElianaQuè és l’Àrea de Promoció Econòmica de L’Ajuntament de L’Eliana ?

Aquesta Àrea està pensada essencialment com a element dinamitzador de l'activitat econòmica del nostre municipi. Les seues raons fonamentals són el reconeixement i el recolzament a les iniciatives empresarials –sobretot de xicotetes i mitjanes empreses- per les seues aportacions com impulsores i protagonistes de l’economia local.

Així, la nostra Àrea de Promoció Econòmica té per objectiu ajudar a millorar la l’eficiència i la competitivitat de les empreses de L’Eliana que ja existeixen en l’actualitat així com de promoure la creació de noves empreses al municipi, per tal de millorar en nivell d’ocupació de la ciutadania. L’Àrea hauria de servir també de pont per a implementar tots aquells projectes, actuacions, programes... que afavoreixen l’ impuls i el desenvolupament laboral, professional i econòmic del teixit empresarial i de la ciutadania de L’Eliana, convertint-se en punt de trobada i intercanvi entre el món empresarial i la societat de L’Eliana que facilite la construcció comuna de nous models productius i de consum amb els ulls posats en el futur però també en la millora del present.

En aquest nou apartat de la web municipal es podrà consultar de manera clara, senzilla i ordenada, tota la informació al nostre abast referent a l’àmbit econòmic i empresarial de L’Eliana junt amb els catàleg de recursos i serveis municipals i enllaços útils d’àmbit supramunicipal que poden ser d’utilitat a qualsevol veí de L’Eliana interessat, per tal de promoure el desenvolupament del nostre municipi.

On trobarà l’Àrea de Promoció econòmica?

Ens trobarà a la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament de L’Eliana del carrer Puríssima, núm 12, tel. 96 275 80 30 - Extensió 319
www.leliana.es/promocioeconomica