A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícies

Fitxa Notícia

03/06/2014

La V Fira de Comerç de l’Eliana obri les seues portes aquest cap de setmana

La V Fira de Comerç de l’Eliana obri les seues portes aquest cap de setmana

Organitzada per l’Associació de Comerciants ViuL'Eliana, en col.laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Eliana, la Fira del Comerç de l’Eliana celebra enguany la seua V edició  el cap de setmana del 7 i 8 de maig, durant el que omplirà més de 3000 metres quadrats de superficie al Parc de la Pinada amb un extens programa d’activitats.

Aquesta Associació de Comerç, Restauració i Serveis de L´Eliana, Viu L’Eliana, agrupa més de cent socis representants del comerç local del municipio i persegueix com a objectius fonamentals la protecció, impuls i promoció del comerç local. Per a això, convoquen i organitzen diferents esdeveniments com ara aquesta V Fira.

La V Fira estarà organtzada per sectors distribuïts en els tres passadissos principals del Parc on cadascun dels prop de 40 expositors mostrarà la seua oferta comercial, professional de serveis, d’hostaleria i restauració, associativa i institucional del nostre municipi.

Les activitats paral.leles a la mostra, moltes i variades, estan dirigides a tots els públics: des de les dirigides als menuts com ara una “pequedisco”  o contacontes, globusflexia, tallers de manualidades, dibuix i pintura i moltes altres a música en directe, tallers de decoració de tartes, de socarrats, degustacions, exhibicions de ball, actes esportius, sortejos i concursos… i moltes sorpresas més.

La Fira de comerç té un caràcter obert i participatiu i vol obrir les seues portes a tots els comerços, restauradors, professionals i tècnics de L'Eliana, integrants o no de l’associació, apropant el comerç i els serveis locals a tota la ciutadania de l’Eliana.

Esta V Fira del Comerç de l’Eliana té previst obrir les seues portes el dissabte 7 de juny a les 10:00 del matí i tancarà la jornada a les 22:00 hores amb un Concert d’Esiva Tseng. El diumenge 8 de juny, la Fira tornarà a la seua activitat també a les 10:00 hores fins a la cloenda d’aquesta edició 2014 que tindrà lloc a les 21:00 hores.

+Informació: VIUL’ELIANA,  Associació del Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana

e-mail: asociaciondelcomerciodeleliana@gmail.com

Tel: 607 95 25 86