A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Programa LIFE Trachemys

Futllets informatius

 

El projecte LIFE Trachemys, impulsat des de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, persegueix els objectius següents:

· Detindre la pèrdua de diversitat biològica en ecosistemes d’aigua dolça a causa de la presència de tortugues exòtiques invasores, principalment Trachemys scripta, i salvaguardar les espècies i els hàbitats més importants de la Unió Europea i de les zones humides.

· Proporcionar una estratègia per a l’eradicació eficaç de les poblacions salvatges de tortugues exòtiques invasores d’aigua dolça.


· Conservar les poblacions de peixos endèmics i de tortugues autòctones amenaçades per mitjà de l’eliminació de tortugues invasores.


· Posar en pràctica regulacions específiques dissenyades per a evitar el comerç de tortugues exòtiques invasores i el seu ús com a animals domèstics que sol ocasionar l’alliberament final en el medi natural.


· Informar la societat sobre els problemes i danys causats per l’alliberament d’espècies invasores en la natura i evitar estes pràctiques.


· Desenvolupar la metodologia i les tècniques plantejades en àrees pilot per a demostrar la seua adequació als objectius plantejats i la seua viabilitat.


· Demostrar la viabilitat de la metodologia i les noves tècniques proposades a fi de promoure la seua replicació en altres àrees que patisquen la mateixa problemàtica.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA LIFE TRACHEMIS A:

http://www.cma.gva.es/web/indice.aspx?nodo=72095&idioma=V 

 

PER A COL·LABORAR COM A VOLUNTARI/ÀRIA, CONTACTAR AMB:

OFICINA DEL PARC NATURAL DEL TURIA- Centre de Visitants

CV-50 - PK 87,200. Pont de la Barca. Vilamarxant

Telèfon: 961325162 – Mòbil: 660127250

E-mailparque_turia@gva.es  

Web del Parc Natural del Túria:

http://parquesnaturales.gva.es/web/indice.aspx?nodo=5656&idioma=V