A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Ficha noticia

Notícies

03/07/2014

Vida parroquial juny 2014

Parròquia de la Mare de Déu del Carme de l'Eliana

VIDA PARROQUIAL

JUNY 2014

FESTA DE LA ROSADA (el Rocío)

El diumenge 8 de juny, a les 12 h. va tindre lloc la missa preparada per l'Associació Andalusa de l'Eliana amb motiu de la romeria de la Mare de Déu de la Rosada, la imatge de la qual van portar en processó a l'església, abillats amb el vestit típic andalús. Va cantar un grup rosader (rociero) i en les ofrenes es van presentar productes típics de cada una de les huit províncies andaluses i de València. Posteriorment, segons el costum, es va fer la romeria fins a la pinada de Ramón Navarrete, on es va fer un dinar de fraternitat.

CATEQUESI PARROQUIAL

El diumenge 15, a les 12 h. es va celebrar l'Eucaristia de fi de curs de la catequesi. Els xiquets que van acudir i els catequistes van participar en la celebració amb els cants, pregàries, i ofrenes.

CORPUS

El 22 de juny hem celebrat la festa del Corpus Christi. A la vesprada, a les 19 h, es va exposar el Santíssim Sagrament en la capella de la Comunió i es van cantar les Vespres. A les 20 h. va tindre lloc la processó per l'itinerari habitual, en la qual van participar especialment uns 60 xiquets i xiquetes de la primera comunió amb els seus catequistes, el cor parroquial que va entonar cants eucarístics en cadascuna de les quatre taules, bellament adornades amb flors per les veïnes dels carrers corresponents, i la junta de la Confraria de la Mare de Déu del Carme, que portaven el pal·li sobre la custòdia.

CÀRITAS

El dissabte 7 i el diumenge 8, el grup de Càritas parroquial va participar en la Fira Local del Comerç amb un estand en què es va informar sobre les seues activitats i es van arreplegar alguns donatius. Es va iniciar el sorteig d'un oli sobre llenç de 73x100 cm., donat a Càritas per l'autor Sr. Antonio Torrejón i que va estar exposat en l'estand. El sorteig està previst per al 22 de setembre.

El dijous 12 va tindre lloc la reunió ordinària, en la que es van preparar les activitats del Dia de Caritat.

En la col·lecta extraordinària del Corpus, Dia de Caritat, el diumenge 22 de juny, es van arreplegar 1.400 € per a Càritas Diocesana. A més, en les misses es va repartir un full informatiu sobre les activitats de Càritas Parroquial.

COR DE JESÚS

El divendres 27 de juny celebrarem la Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús, preparada per la Confraria de l'Apostolat de l'Oració. A les 19 h. Es farà una Hora Santa d'oració amb l'exposició del Santíssim, el cant de les Vespres i el rés del Sant Rosari. A continuació la celebració solemne de l'Eucaristia.

JÚNIORS

Els diumenges de juny a la vesprada, s'estan inscrivint els que desitgen participar en el campament d'estiu. Serà del 17 al 26 de Juliol en Setaigües i es farà conjuntament amb les parròquies de Llíria.

BATEJOS

El diumenge 1 de juny, van rebre el sagrament del Baptisme i es van incorporar a l'Església en la nostra parròquia: David i Aitana Vilar Sapena, Álvaro-Alexander Podscharly García i Clara Podscharly Puchau. El 15 ho van rebre: Paula González Campos, Claudia Vidal Gudonyte, Benjamín Juan Moreno, Marc Sampablo Ortí, Valentina Romance Alabau, Alejandro Espinosa Vilaseca, Ángel Izquierdo Escamilla i Paola Terrer Jesús. El 22 el reverend Sr. José-Abel Coll, va batejar Alejandro García Coll. Que l'acompanyament dels seus pares i padrins i de la comunitat cristiana els ajude a créixer en la fe i en el seguiment de Crist.

CASAMENT

El dissabte 28 de juny a les 12:30 h, han contret matrimoni en la nostra parròquia; Daniel Carrión Torrent i Verónica Carrión Lozano, davant del reverend Sr. Salvador Torrent Badia. Que la benedicció del Senyor els ajude a créixer en el seu amor com a família cristiana.

DEFUNCIONS

Durant el mes de juny han passat a la casa del Pare els nostres germans: Ramón Espinosa Calaforra, de 83 anys, Ricardo Ramón Montaner, de 85 anys, Mercedes Rochina Jover, de 90 anys, María Aguilar Beltrán de 88 anys i Amalia Marco Andrés, de 86 anys. La parròquia reitera el seu condol a les seues famílies i prega al Senyor per ells.