A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícia

04/03/2015

Celebra el Dia de la Dona amb l’Eliana es Mou i l'Escola Municipal de Dansa

Dissabte que ve 7 de març, l'Eliana celebrarà la jornada Dona i Esport junt amb una de les iniciatives esportives del nostre municipi, l'Eliana Es Mou, centrada en esta ocasió en l'Escola Municipal de Dansa.

Organitzada per les regidories d'Esports i Servicis Socials i amb la col·laboració de l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana aquesta activitat tindrà com a protagonistes a totes les dones del municipi.

La jornada començarà a les 11 del matí en la plaça del País Valencià amb l'homenatge a les dones esportistes que en aquest curs 2014-2015, han aconseguit els primers llocs de les més altes competicions en cada disciplina.

A continuació, se celebrarà la segona sessió de l'Eliana Es Mou dirigida per l'Escola Municipal de Dansa, la qual començarà amb expressió corporal seguida de funky, sevillanes flamenques i un flashmob de jazz per a acabar. Per a participar a l'Eliana Es Mou, podeu inscriure-vos en les oficines del Poliesportiu Municipal o en la plaça del País Valencià fins a 30 minuts abans de la prova.

Com ja és costum una vegada acabada l'Eliana Es Mou en el Poliesportiu Municipal de l'Eliana podrem disfrutar de les famoses paelles cuinades per hòmens.

Un dia en què les dones i l'esport són les protagonistes de l'Eliana.