A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícia

07/12/2009

L'Ajuntament de l'Eliana lliura els Premis Ciutadania 2009

l'Eliana - la Eliana L'Ajuntament de l'Eliana lliura els Premis Ciutadania 2009

El Saló de Sessions de l'Ajuntament de l’Eliana va acollir ahir el lliurament dels Premis Ciutadania 2009, guardons que reconeixen a persones i col•lectius que han influït positivament en el desenvolupament de l’Eliana i en la pròpia convivència ciutadana. En esta segona edició, els Premis Ciutadania han recaigut en la Unió Musical de l’Eliana i La Habitación Roja en la categoria de cultura; en la judoka Laura Gómez en la categoria d'esports, en la mercantil Juguetes Falomir en la categoria d'empresa i comerç, i en l'estudiant de l'IES de l’Eliana Nieves Andrés, en la categoria de joves valors.

L'acte presidit per l'alcalde de l’Eliana, Jose María Ángel, va contar amb la presència de membres de la Corporació Municipal, i de la Comissió dels Premis Ciutadania, així com nombrosos familiars i amics dels premiats. El primer edil va destacar en la seua intervenció que aquests guardons són “un reconeixement a persones que, des de diferents mirades, compromisos i participacions fan de l’Eliana un poble millor”.

Ángel també va destacar la contribució de la Unió Musical de l’Eliana a la promoció i l'ensenyament de la música al municipi, la trajectòria musical de La Habitación Roja, “una banda que ha passejat el nom de l’Eliana per escenaris de tot el món”, la projecció empresarial de Juguetes Falomir i la seua implicació en la vida del municipi -col•laborant en qualsevol iniciativa veïnal o institucional-, els èxits esportius de Laura Gómez –numero 10 del ránking mundial de Judo en la categoria de -52 Kg- i l'educació en valors i excel•lència acadèmica de la jove Nieves Andrés.