A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícia

06/12/2011

L’Eliana lliura els seus Premis Ciutadania 2011

L’Eliana lliura els seus Premis Ciutadania 2011 / L’Eliana entrega sus Premios Ciudadanía 2011

L'Ajuntament de l’Eliana ha lliurat aquest matí els Premis Ciutadania 2011, guardons creats en 2008 que reconeixen la tasca dels veïns i col·lectius del municipi en àmbits com la cultura, l'esport, l'educació, l'empresa i el comerç. L'acte, que ha tingut lloc en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial, ha comptat amb la presència de membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l'alcalde del municipi José María Ángel, i nombrosos veïns.

El primer edil ha destacat que els premiats “són persones que s'obstinen en el seu dia a dia en alguna cosa tan transcendent i tan humana com és col·laborar amb que uns altres tinguen una vida de més qualitat” i els ha agraït la seua tasca afegint que “són abanderats dels nostres valors compartits i, sobretot, són portadors i defensors de la nostra esperança i la de tot el poble de l’Eliana”.

En la seua tercera edició, els Premis Ciutadania han recaigut en la categoria de ciutadà en José Vicente González, president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i president de CIERVAL, la patronal valenciana. El premi de cultura ha estat per a Janto Gil, membre del Centre d’Estudis Locals (CEL) i de l'associació Músiques del Turia. En la categoria d'empresa i comerç per als forners de l’Eliana, la família Comes de Forns Comes, la família Ferrer del Forn Les Cassetes i la família Torrent del Forn de Les Neus. L'equip amateur del Club de Futbol Base l’Eliana, que la passada temporada va aconseguir l'ascens a Regional Preferent, ha estat el guardonat en la categoria d'Esports, i la jove Neus Fuster en la categoria de joves valors, guardó aquest últim que premia a l'alumne amb millor expedient acadèmic de l'IES de l’Eliana.