A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícia

16/03/2015

Nova conferència d’UNISOCIETAT sobre la interpretació de la pintura holandesa del segle XVII

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’ajuntament de l’Eliana, han programat, com a activitat complementària del programa Universitat i Societat -“Unisocietat”-, un nou cicle mensual de conferències per a la primavera de 2015.

El programa formatiu “Unisocietat” a l’Eliana està coordinat pel profesor Joan Carles Membrado pretén posar en valor entre la societat local la formació al llarg de la vida, promoure la solidaritat intergeneracional i estimular el debat i l’intercanvi de coneixements mitjançant les aportacions dels propis docents de la Universitat de València.

En aquest cas, es tracta de conferències obertes a tot el públic en general, que aborden temes molt variats i d’actualitat com ara l’Economia, la Societat i la Cultura,  la Salut i el Medi Ambient, l’Educació o la Història que resulten d’especial interès per a la ciutadania.

Així, la nova cita serà el proper 25 de març, en la Sala multiusos del Centre municipal de Formació d’Adults de l’Eliana al c/ Rosales, s/n a les 19:00 hores.

En esta ocasió la conferència  estarà a càrrec del professor Pablo Pérez, titular del Departament d’Història Moderna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València i duu per títol “Una nova cultura de la imatge: claus històriques per a la comprensió de la pintura holandesa del segle XVII”.

Pablo Pérez García ha desenrotllat la seua tasca investigadora en diferents aspectes de la història i ha col.laborat en la redacció d’ històries locals com ara les de municipis com Xàtiva, Torrent o Catarroja. Pel que fa a docència, és professor de matèries com ara "Història", "Història moderna universal" o "Les relacions culturals en el Mediterrani Occidental". Tanmateix ha impartit formació en diferents municipis com Massamagrell sobre història de la música o en Calp, sobre teatre i pintura.