A un click!
Portal ciutadà
Perfil del contractant
Guia comercial
AEDL
Hacienda

Notícia

05/03/2015

Tot a punt per a la V edició del Campus Multiesport de Pasqua

El Campus Multiesport de Pasqua ho té tot preparat per a començar el pròxim 7 abril, amb la que serà la seua cinquena edició i en la que un any més, l'esport i la diversió junts als xiquets i xiquetes seran els protagonistes.

El període d'inscripcions estarà obert des de dilluns que ve, 2 de març, fins al dilluns 16 i es reprendrà el dissabte 21 fins al dissabte 28 en horari de dilluns a dissabte d'11 a 14 hores i de dilluns a dijous de 17.30 a 20.00 hores.

Com a edicions anteriors els objectius del campus estan centrats a fomentar la pràctica esportiva i contribuir al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes, fomentant l'adquisició de valors a través de la pràctica esportiva.

Per a aquells que vullguen participar, podran triar entre les opcions que s'oferixen, opció A sense dinar de 9 a 14 hores i  opció B amb dinar inclòs, de 9 a 17 hores. A més hi ha l'opció de matiners amb la que l'horari s'incrementa de 7.30 a 9 del matí.

Entre les bonificacions i descomptes que inclouen el Campus Multideporte de Pasqua està el 20% en la inscripció del segon germà i següents, el 5% sobre el preu final per ser alumne en les Escoles Esportives municipals i la bonificació d'un 5% extra en la inscripció del pròxim Campus Multiesport d'Estiu.

Una any més l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana ha organitzat el campus multideporte pensant en les famílies i en els xiquets i xiquetes del municipi, amb l'objectiu de fomentar la conciliació familiar.

L'Eliana continua apostant per l'esport i la diversió per a les vacances de Pasqua.