castellano
Presentació
Consultes
Pla zonal
Sol·licitud de recollida de trastos
Punts verds
Guia en Pdf (2007)
+ Informació
HOME
 
· Fes clic aquí per a saber el que va i el que no va en cada contenidor ·

L’any 2004 la Conselleria de Territori i Habitatge va aprobar el “Pla Zonal de l’Àrea VII” que inclou el nostre municipi, pel qual el servei de recollida selectiva de residus de l’Eliana anirà sofrint canvis i millores considerables dirigides a aconseguir una major selectivitat del residu que influiran de manera determinant en el nostre municipi:

L’aplicació de tecnologies punteres en les nostres instal.lacions comarcals per a la recollida i el tractament –l’ECOPARC- gràcies a l’autogestió i el repart de les despeses generades entre els diferents municipis que integre l’Àrea.

L’adequació de les instal.lacions de recollida selectiva per tal d’adequar-les i convertir-les en epais reals i útils per a l’Educació Ambiental de la ciutadania.

El compostatge de les nostres restes vegetals i orgàniques en el mateix lloc on les produïm, al nostre territori municipal.

Pla Zonal de l’Àrea VII

Actualment el Consorci València Interior que agrupa 61 municipis de la Foia de Buñol-Chiva, Camp de Túria, Els Serrans i Requena-Utiel, entre els que es troba l'Eliana, ha adjudicat l'execució i gestió de les instal·lacions del Pla Zonal a l'empresa ECORED, la qual està en fase de redacció i tramitació dels projectes tècnics de la plantes de tractament, planta de voluminosos, estacions de transferència i ecoparcs previstos. La inversió global de l'execució del Pla Zonal és de 67 milions d'euros. Així mateix s'està procedint a la implantació de la Solució Transitòria, que estarà vigent mentres es construïxen les instal·lacions, que tenen un termini d'execució de tres anys.

Web: BemarNet